Our services

Sportmassage

Er wordt vaak gedacht dat sportmassage alleen voor sporters is. Het zorgt er immers voor dat je lichaam beter herstelt na een zware training, dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en dat het risico op blessures afneemt. Door langdurig achter een computer zitten en veel stress, is dit is een massage die iedereen aan te raden is!

Sporter massage been

Ontspanningsmassage

Ben je toe aan ontspanning? Het doel van een ontspanningsmassage is om stress en pijn te verminderen, spieren te ontspannen en afvalstoffen af te voeren. Het helpt het lichaam beter om te gaan met spanningen en bevordert het herstel van diverse klachten. Deze massage is een weldaad voor uw lichaam!

ontspanningsmassage-dame

Thaise massage

Thaise massage is een ontspannende en vitaliserende massage, waarbij beweging, reflexologie en drukpunt massage samenkomen door middel van strekkingen. Het lichaam wordt in vloeiende bewegingen gestrekt en gemasseerd, waarbij handen, knieën, benen en voeten gebruikt worden.

thaise massage grave

Medical Taping

De sportliefhebber is er waarschijnlijk al bekend mee: de gekleurde tape die de kuiten, bovenbenen of armen van (top)sporters siert. Ook bij niet-sporters wordt medical tape steeds vaker toegepast.  Medical taping is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om je spieren in hun functie te ondersteunen zonder daarbij de beweging te beperken.

medical taping kinesiotaping

Dorn therapie

Dorn therapie wordt toegepast bij klachten zoals gewrichtsblokkades, scheve wervels, bekkenscheefstand en beenlengteverschil. Het is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling waardoor rug-, nek- en hoofdpijn verdwijnen. In tegenstelling tot “kraken” is de Dorn therapie een milde therapie. De behandeling resulteert in een fijn en ontspannen gevoel.

rugpijn dorn therapie

Breuss massage

De Breuss massage is een zachte, ontspannende massage van de ruggenwervel die wordt uitgevoerd met Sint Jans-olie, welke diep inwerkt. De Breuss-massage is een perfecte voorbereiding op de Dorn-therapie. Veel wervelkolomproblemen, zoals ischias en hernia, kunnen met de combinatie van de Dorn-methode en de Breuss-massage behandeld worden.

ontspanning massage breuss

See some more services

Do you want to…

Take some time and meet our Employees?

...or maybe see some Facts about us?

Our team

Projects
98
Coffee cups
421
Customers
814
Awards
221

What our clients say

Wat ben ik blij met Jacqueline! Ik heb al vele uurtjes op haar massagetafel gelegen. Ik vind Jacqueline super aardig, ze is betrokken, lief, flexibel, rustig en bovenal ze kan heel erg goed masseren. Ze voelt altijd perfect aan wat ik die massage nodig heb. Ik heb vaak erg last van mijn nek, armen en schouders en dan masseert ze de pijnlijke spieren voorzichtig en toch lekker stevig, wat veel verlichting geeft en de doorbloeding beter doet doorstromen.
Ook mijn altijd terugkerende pijn in de onderrug is sinds ik bij Jacqueline onder behandeling ben eindelijk veel meer onder controle. Door een keer in de zoveel tijd een onderhoudende massage te krijgen, maar ook als ik acuut last heb, staat Jacqueline voor je klaar, ze is uitermate flexibel, iets wat ik maar bij weinig masseurs heb ervaren.

Marion Bartelds

Geregeld heb ik een afspraak met Jacqueline. Voor een goede en ontspannende massage moet je echt bij Jacqueline zijn.
Ze is zeer professioneel, gezellig, rustig en ze weet precies wat je nodig hebt. Ik ben al geruime tijd veel aan het sporten en merk daardoor dat mijn lichaam af en toe wel een massage kan gebruiken. Lekker ontspannen! Jacqueline behandelt deze zo goed dat ik blij ben als ik bij haar geweest ben en er weer flink tegenaan kan gaan. Voel me na een behandeling weer helemaal TOP! Kortom, een absolute aanrader.

Mirjam

Top massage. Ik lig regelmatig op de tafel voor een zeer kundige en ontspannen massage van Jacqueline.
Iedere keer ga ik als herboren en fit weer naar huis.

Theo Wouters

Voor een goede en ontspannende massage moet je bij Jacqueline zijn. Jacqueline is professioneel en gezellig. Er is rustgevende muziek op de achtergrond in een nette ruimte.

Ik geniet van de aandacht en de warmte. Ik verlaat de praktijk met een relaxed gevoel zodat ik er weer een paar weekjes tegenaan kan. Kortom een aanrader.

Anja

Een aantal keer bij Vital Massages geweest en bevalt mij uitstekend !
Jacqueline weet perfect waar ze mee bezig is, een aanrader bij nek en rug klachten ! Je krijgt waar voor je geld een uur is ook een vol uur massage.

Johny

Al geruime tijd kom ik bij Jacqueline om mij te laten masseren. Elke keer weer kijk ik er naar uit en ga ik meer dan tevreden weer weg, met de volgende afspraak al op zak. Jacqueline verstaat haar vak en weet overduidelijk wat ze doet en waar ze het over heeft. Daarnaast is er altijd tijd voor een gezellig gesprek in een informele setting. Kortom, een absolute aanrader!!

Jarno Sutmuller

Inmiddels kom ik al jaren bij Jacqueline voor een massage. In de begin jaren werden mijn benen stevig (soms pittig omdat dit nodig was als gevolg van knopen) gemasseerd. Nu ik niet meer hardloop kom ik toch nog maandelijks bij haar. Nu worden voornamelijk mijn rug en nek onder handen genomen.
Haar aanrakingen zijn professioneel – prettig – diep en met aandacht voor mijn lichaam.
Voorlopig is Jacqueline nog niet van mij af.

Jopie

Meerdere malen een massage gehad bij Jacqueline. Ze weet precies wat je spieren nodig hebben om helemaal te relaxen!
Altijd een heerlijk muziekje, in een ontspannen omgeving. Gemakkelijk een afspraak te maken via de app of met een telefoontje, ik kan vaak heel snel terecht, super fijn! Absolute aanrader!

Marycke van Eck-Postma

In een rustige, sfeervolle omgeving weet ze op een zeer professionele manier haar beroep uit te oefenen. Kortom: Ze weet waar ze mee bezig is. Ik ben er erg blij mee!

José

Vanwege rug/schouder/en nek klachten, zocht ik een masseur/ masseuse. Ik heb Jacqueline leren kennen via via. Het is een vrouw die rust uitstraalt. Kom je bij haar binnen, dan voelt het meteen goed. De massage ruimte is schoon, en zeer netjes ingericht, met een fijn muziekje op de achtergrond.

Jacqueline neemt echt de tijd voor je. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen, en dat ze om de week ervoor zorgt, dat ik de rest van de week weer gemakkelijk aan kan. Zeker ook een aanrader voor iemand die eens lekker wil ontspannen een uur.

Annemarie Dijt

Altijd een vriendelijke ontvangst door een vrolijke Jacqueline. De sfeer en het klimaat in de praktijkruimte is heel aangenaam met rustgevende muziek op de achtergrond.

De massage gebeurt deskundig en zorgvuldig met een lekkere kruidenolie. Jacqueline is een echte professional, ze heeft aandacht voor mijn klachten. Ik voel me er veilig en vertrouwd. Iedere massage door haar is een cadeautje voor mijzelf, soms wat pijnlijk, maar na een dik uur kan ik er weer een paar weken tegenaan en ga ik heel tevreden en ontspannen naar huis.

Prijs en kwaliteit zijn in verhouding. Ik kan iedereen een massage bij Jacqueline aanbevelen, een echte aanrader!

Yvonne Meijs

Voor een goede onderhoud van mijn lichaam word ik al diverse jaren gemasseerd door Jacqueline. Het begon met een blessure waar Jacqueline wel raad mee wist. Enkele jaren verder helpen haar 2-wekelijkse massages dat ik nog steeds hardloop, wandel en krachttrainingen kan uitoefenen.

Zij weet altijd weer een gevoelige plek te vinden in mijn benen of rug waar ze dan ook extra aandacht aan besteedt. Haar ervaringen op sportgebied zijn grenzeloos en maken dat de tijd zo omvliegt als je bij haar op de massagetafel ligt. Ik ben voor een krachtige sportmassage die niet geheel pijnloos is maar na de massage ben ik weer topfit.

Een zeer tevreden cliënt

Ook voel ik soms tijdens de massage spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had, ben ik achteraf helemaal los en ontspannen. Elke keer weer voelt als een kleine vakantie!

Sissy

Ik ben al 30 jaar aan het hardlopen en door de vele kilometers die ik per week loop worden mijn spieren zwaar op de proef gesteld. Na mijn eerste marathon (inmiddels heb ik er 25 gelopen) had ik veel last van vastzittende beenspieren. Ik ben toen op zoek gegaan naar een sportmasseur en vond deze in Grave. Bij hem ben ik 18 jaar lang tweewekelijks geweest om mij te laten masseren.
Intussen ben ik in de “Loopgroep Grave” Jacqueline tegengekomen. Zij bleek sportmasseur te zijn!
Wanneer mijn vaste masseur verhinderd was, kon ik bij Jacqueline terecht. Toen mijn vaste masseur enkele jaren geleden er mee stopte, was de overstap gemakkelijk: vanaf dat moment ga ik iedere 2 weken naar Jacqueline.
Door al dat lopen heb ik geregeld kleine klachten van verschillende spieren. Ze behandelt deze zo goed, dat ik tot nu toe geen enkele training over hoefde te slaan! Ik kan wel zeggen: zonder Jacqueline kan ik niet hardlopen.

Huub Steinmann

Ik ben Marco, 51 jaar. Ik ben met Jacqueline in contact gekomen via sportschool Go4Fit in Beuningen, waar ze haar praktijk heeft. Ik sport veel (zowel aan krachttraining als cardio) en heb daarom regelmatig last van zware, gespannen spieren. Ik ben erg tevreden met de behandelingen van Jacqueline. De eerste keer ging ik bijna door het plafond toen ze een strakgespannen spier stevig aanpakte! Maar daarna voelde het heerlijk, en na afloop voelden mijn spieren een stuk ontspannender aan.

Omdat Jacqueline een heel sympathieke vrouw is, voelde ik me bij haar meteen op mijn gemak. Je merkt ook direct dat ze erg ervaren is en veelzijdig: ze kan zowel een heerlijke ontspanningsmassage als een stevige sportmassage geven.
Ik voel me na een sessie op Jacqueline’s behandeltafel als herboren, ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

Marco Klopman

Who we are?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent finibus enim ac quam pretium, vel tempor est laoreet. Curabitur consequat, nisi nec convallis viverra, sem turpis iaculis ex, ut mollis lorem elit a nulla.

  • Quisque ultricies ex eu ligula
  • Ut gravida tortor ut felis varius
  • Lorem ipsum dolor sit amet
Design
87%
Development
93%
Photography
77%
Strategy
82%

WANT TO KNOW MORE ABOUT OUR COMPANY? CURIOUS WHAT ELSE WE DO?

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vel placerat magna, eget scelerisque est. Ut tincidunt, sem vehicula sodales blandit, sem nisi pharetra dui, hendrerit pulvinar ante lectus eu lectus. Quisque sed enim fermentum, condimentum nisi nec, consequat lacus. Sed massa metus, tincidunt quis condimentum eget, viverra id sem. Nam dapibus nibh consectetur, accumsan libero sed, dictum augue. Nulla cursus tortor in felis cursus volutpat. Aenean laoreet sapien et justo ultrices, at pellentesque dui semper. In quis leo id sem semper accumsan nec vitae eros. Ut non hendrerit diam. Curabitur malesuada arcu sit amet nulla vulputate imperdiet.

Latest news

Sportmassage

Beschrijving van sportmassage

Just a simple post

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed venenatis dignissim ultrices. Suspendisse ut sollicitudin nisi. Fusce efficitur nec nunc […]

See all our news