Onze behandelingen

Sportmassage

Er wordt vaak gedacht dat sportmassage alleen voor sporters is. Het zorgt er immers voor dat je lichaam beter herstelt na een zware training, dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en dat het risico op blessures afneemt. Door langdurig achter een computer zitten en veel stress, is dit is een massage die iedereen aan te raden is!

Sporter massage been

Ontspanningsmassage

Ben je toe aan ontspanning? Het doel van een ontspanningsmassage is om stress en pijn te verminderen, spieren te ontspannen en afvalstoffen af te voeren. Het helpt het lichaam beter om te gaan met spanningen en bevordert het herstel van diverse klachten. Deze massage is een weldaad voor uw lichaam!

ontspanningsmassage-dame

Thaise massage

Thaise massage is een ontspannende en vitaliserende massage, waarbij beweging, reflexologie en drukpunt massage samenkomen door middel van strekkingen. Het lichaam wordt in vloeiende bewegingen gestrekt en gemasseerd, waarbij handen, knieën, benen en voeten gebruikt worden.

thaise massage grave

Medical Taping

De sportliefhebber is er waarschijnlijk al bekend mee: de gekleurde tape die de kuiten, bovenbenen of armen van (top)sporters siert. Ook bij niet-sporters wordt medical tape steeds vaker toegepast.  Medical taping is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om je spieren in hun functie te ondersteunen zonder daarbij de beweging te beperken.

medical taping kinesiotaping

Dorn therapie

Dorn therapie wordt toegepast bij klachten zoals gewrichtsblokkades, scheve wervels, bekkenscheefstand en beenlengteverschil. Het is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling waardoor rug-, nek- en hoofdpijn verdwijnen. In tegenstelling tot “kraken” is de Dorn therapie een milde therapie. De behandeling resulteert in een fijn en ontspannen gevoel.

rugpijn dorn therapie

Breuss massage

De Breuss massage is een zachte, ontspannende massage van de ruggenwervel die wordt uitgevoerd met Sint Jans-olie, welke diep inwerkt. De Breuss-massage is een perfecte voorbereiding op de Dorn-therapie. Veel wervelkolomproblemen, zoals ischias en hernia, kunnen met de combinatie van de Dorn-methode en de Breuss-massage behandeld worden.

ontspanning massage breuss