Ontspanningsmassage

Ben je toe aan ontspanning? Het doel van een ontspanningsmassage is om stress en pijn te verminderen, spieren te ontspannen en afvalstoffen af te voeren. Het helpt het lichaam beter om te gaan met spanningen en bevordert het herstel van diverse klachten. 

Ons lichaam kan een heleboel ongezonde hormonen produceren wanneer we in stressvolle situaties komen, zoals, files in het verkeer of strakke deadlines op het werk. Het stress hormoon cortisol kan zorgen voor slapeloosheid, hoofdpijn en zelf darmklachten.

Een ontspanningsmassage is in deze situatie een weldaad! Deze massage zorgt voor afname van cortisol, waardoor het lichaam in een rust- en ontspanningsmode komt. Dit effect houdt nog geruime tijd na de massage aan en zorgt voor verlaagde stress in het lichaam en een verbeterde stemming.

Gedurende deze massage lig je in een ontspannen en comfortabele houding. De combinatie van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties, de ontspannen sfeer en de aangename temperatuur zorgen ervoor dat de rust in het lichaam en geest terugkeert. Ook zonder lichamelijke klachten is deze massage geschikt voor iedereen die aandacht aan zijn/haar lichaam wil geven.